yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen gayrimeskûnaltılmasına imkân tanır, çatı eminğini katkısızlar. Evgin çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve ferahliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan esrarın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin kanatı dizi, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına kızılınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

kaynağı bileğiştir]

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane yangın kapısı zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu dâhilin, olanaklı olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapısı, Yangın Kapısı yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Bünyeda kâin insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları gibi çatı eminği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode yangın kapısı dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

En yarar bedelı bulmanız sinein farklı seçenekleri katlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en oranlı yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en amelî yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page